Mosókapszulával gyerekjáték a mosás!0 Comments

Gyermekkorunkban mindannyian sokszor eljátszottunk a gondolattal, hogy milyen is lesz, ha majd felnőttként élhetünk, és nem kell végre szüleinktől mindenre engedélyt kérnünk. Majd ahogy szépen lassan elérkezett a 18. születésnapunk, beléptünk a főiskolások, egyetemisták táborába, vagy esetleg már munkába is álltunk, rájöttünk, hogy minden éremnek két oldala van. Az egyik legjobb példa erre a házimunka, amely az egyedülálló férfiak számára néha valóságos rémálom lehet. Persze a mosogatás, törölgetés, porszívózás egy kis akaraterővel egészen könnyen megoldható, és igazából nehezebb elrontani, mint jól csinálni. Ha vendégeket várunk, vagy épp a kiszemelt lányt szeretnénk levenni a lábáról, a tiszta lakás látványától mindenképp bezsebelhetünk néhány dicséretet. Azonban mit sem ér a tisztaság, ha öltözékünk koszos, foltos, kellemetlen illatú, és olyan, amit nem csak otthon, de az utcán, a munkahelyünkön, a szórakozóhelyeken sem szívesen viselünk. Ezt a problémát egy szivacs, vagy egy söprű segítségével nehezen tudnánk megoldani, így lépnünk kell egyet a házimunkák következő szintjére – a mosásra. 

Utóbbinál a nehézség oka egész egyszerűen abban rejlik, hogyha nem a megfelelő mosószereket használjuk, vagy elrontjuk az adagolást, akkor a várt eredmények is elmaradnak. De ha a kísérletezést, a ruhák és a különféle szerek tanulmányozását mégis inkább kihagynánkakkor mindenképp egy erős hatású és könnyen használható mosószert kell választanunk. 

Erre pedig tökéletes megoldás lehet az Ariel 3in1 Pods mosókapszula színes ruhákhoz, amely az első háromrekeszes mosókapszula. A rekeszek feszesen és stabilan tartják a hatóanyagokat, így a kapszulák sem ragadnak össze a dobozban, ami még kényelmesebb használatot biztosít. A mosás megkezdésekor a kapszula amint vízzel érintkezik azonnal feloldódik, és koncentrált tisztítóerejével patyolat tisztaságú ruhákkal, kiemelkedően intenzív illata pedig hosszan tartó frissességgel ajándékoz meg bennünket. Használata során pedig mindössze annyi dolgunk lesz, hogy egy kapszulát a mosógép üres dobjába teszünk, majd rápakoljuk a ruhákat és már indulhat is a mosás. 

A színes ruháink mellett a fehér ruhák mosását is könnyedén elvégezhetjük a Persil Duo-Caps Universal fehér ruhákhoz kifejlesztett mosókapszuláival. A termék formulája kétszer koncentráltabb, mint a hagyományos mosószer gélek. A ruhák előtt csak behelyezzük a kapszulát a dobba, amely azonnal feloldódik, és a ruhákon fejti ki mosóhatásának 100%-át, anélkül, hogy bármilyen mosószer maradványt is hagyna. A kapszula folteltávolításban verhetetlen így a fehér ruhák biztosan újra fehérek lesznek. 

Ha viszont színtől függetlenül minden ruhánkhoz ugyanazt a terméket szeretnénk használni, akkor a Coral Optimal Color mosókapszula lehet a segítségünkre, amely mélytisztító formulájának köszönhetően a legmakacsabb foltokkal is megbirkózik. A többi mosókapszulához hasonlóan ezt is csak be kell rakni a dobba, még a ruhák előtt, ahol mosás közben teljesen feloldódik, védi ruháink, fehérségét, színét és puhaságát. 

A kapszulák használata tehát rendkívül egyszerű, gyakorlatilag lehetetlen rontani, a végeredmény mégis tiszta, kellemes illatú és puha textil lesz, amivel már csak egyetlen dolgunk marad, a teregetés de ez ismét, mint évekkel korábban, csak gyerekjáték…

Categories: