Így válassz öblítőt!0 Comments

Az öblítők illatát interneten keresztül átadni nem könnyű feladat, ezért szeretném megkönnyíteni a döntést azzal, hogy kicsit közelebbről mutatok neked pár, az üzletünkben is megtalálható termékünket.

Amit a legfontosabb tudni róluk, hogy mindegyiket személyesen vásároljuk Ausztriában és Németországban, tehát ha eredeti, tartós és finom illatú, koncentrált öblítőt szeretnél, azt nálunk biztosan megtalálod. Minden terméket személyesen tesztelünk, mielőtt a kínálatba kerülnek, és hidd el, mi is utáljuk a szúrós szagú, hamar elillanó híg öblítőket, melyek legrosszabb esetben akár kiütéseket is okozhatnak, ezért ilyenekkel nem is foglalkozunk!

Úgy gondolom, abban mindannyian egyetértünk: imádjuk a pihe-puha és hosszan illatozó ruhákat!

Nem tudsz dönteni, hogy melyik öblítőt válaszd? Engedd meg, hogy segítsek, elárulom, melyek a mi személyes kedvenceink:

  • Naturális illatok – Érzékeny bőrűek számára kifejlesztve.

Ha kifejezetten érzékeny bőrre keresel öblítőt, akkor az alábbi termékeket ajánlom. Nem tartalmaznak színező anyagot és bőrgyógyászatilag teszteltek. Enyhén illatosítottak, inkább kellemes, púderes illatúak.

  • Virág illatok

Szereted, ha ruháid, függönyöd vagy az ágytakaród friss virág illatban úszik? Akkor az alábbi termék közül válassz. A ruháknak már vizesen is intenzív illatot biztosítanak, száradás után valamennyit elveszítenek ebből, viszont biztos lehetsz abban, hogy amikor a kedvenc tiszta pólód felhúzod, lágy illatfelhő csap meg közben.

  • Friss illatok

Imádnivaló érzés a lakásba belépve megérezni a frissen mosott függönyök illatát. Belengi az egész teret, ezáltal tiszta és rendezett hatást kelt. Ugyanez a helyzet a plédekkel, díszpárnákkal, ágytakaróval és az ágyneművel is. Egy puha és simogató ágyba behuppanni a nap végén igazi ajándék. Az illatos huzatok és a lepedő pedig még ellenállhatatlanabbá teszi a vágyott pillanatot!

Te is szereted az érzést? Akkor próbáld ki az alábbi, friss illatú öblítők bármelyikét:

  • Extrém illatok – Az egyedi aromákat kedvelők részére

Szereted, ha teregetéskor illatozik az egész szoba és azt is, ha a szekrényből kivett ruháknak intenzív illata van? Ha igen, akkor bátran válaszd az egyedi egzotikus, édeskés illatokat!Nyugodj meg, az öblítők illata azért nem túl agresszív, a parfümöd például biztosan nem nyomja el!

  • Gyümölcsös aromák

A gyümölcsök és a virágok illata mellett a ragyogó napsütést és a nyár – nyaralás gondtalanságát idézi, szinte érezzük a víz lágy simogatását. Sóvárogsz az intenzív és karakteres illatok után? Felfrissítenek, könnyűek, levegősek, és édesen gyümölcsösek. Éld át velük újra a legszebb pillanatokat!

6, Higiénikus és antibakteriális termékek

Tudtad, hogy van antibakteriális öblítő is? Már nemcsak magas hőfokon való mosással szabadulhatsz meg a baktériumoktól. Praktikus megoldás, higiénikus, és mindemellett még arra is figyeltek a gyártók, hogy kellemes illata legyen!

Használatát javasoljuk sportruházatokhozmunkaruhákhoz, babaruhákhoz, selyem fehérneműkhöz. A terméket a mosógép öblítő rekeszébe öntsd, bármilyen mosószerrel együtt használhatod. Védik a színeket, frissítik a textíliákat és 99,99%-ban kiirtják a kórokozókat és baktériumokat. Kell ennél több?

  • 2in1 – Öblítő és mosószer egyben

A Lenor legújabb terméke, mely mámorító virágillattal kényezteti érzékeidet. Az innovatív formula segítségével ruháid színei – legyen az fehér vagy színes- sokáig eredeti színükben pompáznak, sőt csodálatosan puhává is teszi őket. Ha szereted a kompakt kiszereléseket akkor az Lenor öblítőjét egyenesen imádni fogod, hiszen mosószer is egyben.

Categories: